Welkom op de nieuwe website van onze club,

Samen met de vernieuwing van het bestuur op 19/06/2021 werden op andere vlakken ook inspanningen geleverd om de vernieuwing door te zetten. 


Een volledige metamorfose van onze website is er één van,maar daarnaast werd ook de nieuwsbrief in een nieuw jasje gestoken, werden communicatie-kanalen aangepast, …  Zo kan je sinds kort ook genieten van Free-WIFI in ons clublokaal, is er mogelijkheid tot digitaal betalen, inschrijven, … via deze website.

Na de pandemie-periode, die elk van ons – in mindere of meerdere mate – getroffen heeft, zetten ook wij stap voor stap de weg terug in, naar een wereld van voorheen, waar elkaar ontmoeten en samen wandelen terug een feest moet worden en een gelegenheid om naar uit te kijken.


Pik daarom de draad terug op, spreek je vrienden / wandelaars – of je zondag praatgroepje in ons clubhuis terug aan om af te spreken.  Wij als bestuur pikken jou nu al graag terug op en hopen elkaar snel terug te mogen begroeten op één van onze activiteiten!  Op zondag ben je natuurlijk meer dan welkom in ons clublokaal.


Surf gerust door onze website, aan sommige delen werkt onze webmaster nog – die komen snel online.  Heb je suggesties of vragen, graag … zo kunnen we onze website alleen maar verbeteren en toegankelijker maken voor elke bezoeker in de toekomst !Tot snel in ons clublokaal of op een wandeling !


Het bestuur.