Zondag 6 november 2022 gaan we naar De Gasthofstappers van De Klinge.

Je kan genieten van een kleurrijke herfstwandeling door de polders, langs stille bospaden, door het waterwinningsgebied De Hoge Geest in Nederland en het Stropersbos in België.


Afstanden: 6-10-15-20 of 25 km


Na de middag rijdt de bus naar Hulst.

Hulst is een vestingstad in de Nederlandse provincie Zeeland. De stadswallen stammen uit de Tachtigjarige Oorlog en zijn niet overal even hoog. Zo zijn ze in het zuiden acht meter hoog en in het noorden tien meter. In het zuiden is er een dubbele omgrachting..

Hulst profileert zich als de "meest Vlaamse stad" van Nederland. Vooral de bourgondische levensstijl van de stad Hulst heeft aantrekkingskracht op Vlaamse toeristen.

Naast de vele bezienswaardigheden is Hulst ook een overzichtelijke winkelstad met een prima mix van Nederlandse ketenwinkels en authentieke particuliere zaken in een historische setting. Winkels en horeca bij elkaar opgeteld zijn er pakweg 200 zaken.

 

Afhankelijk van de wandelafstand die je kiest kan je beide dus perfect combineren


Onze busreis ziet er als volgt uit :

  • Vertrek aan de kerk Terhagen > 07:00 uur
  • Vertrek aan de kerk Boom  H.Hart (A12) > 07:15 uur
  • Aankomst in De Klinge > 08:00 uur
  • Vertrek naar Hulst > 13:00 uur
  • Vertrek in de Klinge > 17:00 uur
  • Aankomst in Terhagen > +/- 18:00 uur


Zoals gewoonlijk zit nu ook het deelnamebedrag voor de wandeling mee in de totaalprijs – op deze manier kunnen we in één beweging iedereen registreren en hoef je zelf niet individueel aan te schuiven. De deelnameprijs bedraagt 15 EURO.


De inschrijvingen zijn vanaf nu open – zodoende kunnen we flexibel omgaan met de te verwachten bus capaciteit die we nodig hebben.  Inschrijven kan via onze website en in het clublokaal op zondag of dinsdag bij een bestuurslid.  


Opgelet: de busreis gaat enkel door bij minimum 30 inschrijvingen voor 15 oktober!

 
 
 
 
 
 
 


SCHRIJF JE VANDAAG AL IN VOOR DEZE DAGUITSTAP

Vul de gevraagde informatie in en wij verwerken je aanvraag