Beste Kleitrappers, Kleistoters, vrienden en sympathisanten.

 

Zoals aangekondigd in de media zullen vanaf zaterdag 20 november de regels ter bestrijding van corona terug verscherpt worden over heel België.


Ook voor de Horeca en evenementensector gelden nieuwe regels, dewelke wij als publiek clubhuis en wandelclub moeten volgen.


Vanaf 20 november dient u in het bezit te zijn van een geldig COVICSAFE document of geldige PCR test, een geldige QR code op uw GSM via de app is ook controleerbaar.  Ook zal u zich bij het verplaatsen binnen ons clublokaal verplicht een mondmasker moeten dragen.


Concreet betekent dit dat u voor het betreden van het clublokaal (maar voor wandelingen ook in de startzaal en mogelijkse rustposten) gecontroleerd zal worden – dit zal binnen onze organisatie door mensen van het dagelijks bestuur gebeuren (of onder toezicht ervan).  Indien u niet beschikt over een geldig bewijs mogen wij u bij wet niet toelaten en zullen dit ook toepassen.


Wij begrijpen dat deze aanscherping onaangenaam en een controlerend karakter hebben, doch, om boetes bij een eventuele controle te vermijden, passen wij deze opgelegde regels toe.


Laten we het samen gezond houden en elkaar beschermen,

 

Het Dagelijks Bestuur.