Eindelijk! Na 2 jaar wandelen rond de kerktoren gaan we nu de windmolens opzoeken tijdens onze eerste busreis dit jaar en wel op 11 juni 2022 !


10 jaar geleden bezochten we reeds onze vrienden van WSV Kinderdijk, tijd dus om elkaar nog eens te ontmoeten!


In Kinderdijk staan 19 windmolens uit de 18de eeuw, vele ervan zijn nog in gebruik.  Deze molens malen / persen het overtollige water van de poldergrond naar de rivier de Lek.  Een unieke locatie met prachtige uitzichten.  UNESCO dacht daar ook zo over en plaatste ‘De molens van Kinderdijk’ in 1997 op de werelderfgoedlijst.  Van april tot september is één van de molens dagelijks toegankelijk. 


Niet ver van deze bijzondere locatie, op een 3-rivieren-samenstroom waar de Merwede splits in de Noord en de Oude Maas, stappen we zo één van de belangrijkste Middeleeuwse steden binnen, Dordrecht – waar we in de namiddag vervoer naar organiseren. 


Afhankelijk van de wandelafstand die je kiest kan je beide dus perfect combineren


Onze busreis ziet er als volgt uit :

  • Vertrek aan de kerk Terhagen > 07:00 uur
  • Vertrek aan de kerk Boom (A12) > 07:15 uur
  • Aankomst in Kinderdijk > 08:45 uur
  • Vertrek naar Dordrecht > 13:00 uur
  • Vertrek in Kinderdijk > 17:00 uur
  • Aankomst in Terhagen > +/- 18:30 uur


Zoals we onze afgelopen busreizen organiseerde, zit nu ook het deelnamebedrag voor de wandeling mee in de totaalprijs – op deze manier kunnen we in één beweging iedereen registreren en hoef je zelf niet individueel aan te schuiven.  Kinderdijk heeft een hogere deelname-prijs ( € 3.00 ) dan normaal.

Hierdoor komt de deelname aan deze daguitstap mét startkaart op 17 EURO.


De inschrijvingen zijn vanaf nu open – zodoende kunnen we flexibel omgaan met de te verwachten bus capaciteit die we nodig hebben.  Inschrijven kan momenteel alleen via onze website, over enkele weken kan dit ook in het clublokaal op zondag.  


Wij hopen dat deze eerste reis een succes mag worden, we rekenen op jullie !

 
 
 
 
 
 
 


SCHRIJF JE VANDAAG AL IN VOOR DEZE DAGUITSTAP

Vul de gevraagde informatie in en wij verwerken je aanvraag